23.6.2023. 16:05
3
Alenu Plehu produžen pritvor: Krvnički pretukao dvoje maloljetnika, zadobili teške povrede
FOTO: Avaz
Općinski sud u Sarajevu produžio je pritvor Alenu Plehu protiv kojeg je Tužilaštvo Kantona Sarajevo podiglo optužnicu zbog krivičnog djela nanošenje teških tjelesnih povrede dvjema maloljetnim osobama, potvrđeno je za portal "Avaza" iz Općinskog suda Sarajevo.

Pleh je optužen je da je 25. maja 2023. godine oko 21 sat na potkrovlju garaža koje se nalaze u nizu u ulici Tina Ujevića u Sarajevu fizički napao dvoje 17-godišnjaka, udarajući ih pesnicama više puta u predjelu glave, pri čemu su oboje zadobili teške tjelesne povrede, djevojčica i povrede opasne po život.

Za glavni pretres predloženo je saslušanje 12 svjedoka, dva vještaka medicinske struke i izvođenje više do 30 materijalnih dokaza, navodi Avaz. 


(A.R.)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.