5.7.2023. 10:54
0
Nesreća kod Konjica: Prevrnuo se motokultivator, teško povrijeđena supruga od vozača
FOTO: Crna Hronika
Tokom jučerašnjeg dana, dogodila se saobraćajna nesreća na lokalitetu grada Konjic u kojoj je učestvovalo jedno motorno vozilo na kojem su bili supružnici iz Parsovića.

Supruga i suprug vraćali su se sa njive, nakon čega je vozač motokultivatora izgubio kontrolu nad svojim vozilom te se prevrnuo. Nesretna supruga nalazila se u prikolici, piše Crna-Hronika.

Ovu informaciju potvrdili su i iz MUP-a HNK.

04.07.2023.godine u 13,00 sati na lokalnom putu u mjestu Parsovići , opština Konjic , dogodila se saobraćajna nezgoda kojom prilikom je došlo do prevrtanja motokultivatora „Labin 14“ kojim je upravljao H.M.(1962) iz Parsovića.

Teške tjelesne povrede zadobila je njegova supruga S.M.(1962).

Na licu mjesta izvršen je uviđaj.


(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.