21.11.2023. 8:19
2
"Evo vidiš kolika ja m**a imam" - Užas u Tuzli: Muškarac na TikToku snimao kako tuče ženu pa pozivao policiju da dođu
Nakon užasnih slučaja femicida koji su potresli Bosnu i Hercegovinu u proteklih nekoliko mjeseci, javnost u našoj zemlji je uznemirena.

Na društvenim mrežama je sada viralan snimak porodičnog nasilja iz Tuzle.

 Naime, muškarac je u lajvu na TikToku udarao ženu, čak je pozivao policiju da dođu, te im psuje majku govoreći “evo vidiš kolika ja m**a imam”.

Javnost u Tuzli, ali i BiH je ogorčena nasiljem. Muškarac navodno danima tuče ženu, koja ga nije smjela prijaviti, ali su ga prijavili građani koji su vidjeli snimak na društvenim mrežama.

Da je snimak prijavljen policiji potvrdila je za portal Avaza Adnana Sprečić, portparol Uprave policije MUP TK.

– Zaprimili smo prijavu. Provjere su u toku, utvrdili smo da to nije trenutno lajv snimak, od ranije je snimak. To je ono što znamo – rekla je Sprečić.

Inače, kako isti medij saznaje radi se o izvjesnom Hajrudinu Malagiću.

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.