4.12.2023. 18:42
1
"U ovaj autobus nećeš ući": Vozač javnog prevoza u Sarajevu izbacio stariju gospođu iz vozila
FOTO: Screenshot
Crna-Hronika portal objavio je video snimak vozača gradskog autobusa u Sarajevu koji je nakon kraće rasprave sa starijom gospođom istu izbacio iz autobusa.

Navodno je snimak zabilježen danas u 14:00h na stanici kod Vijećnice odnosno ispred autobusa koji je prevozio putnike od Baščaršije do Ilidže.

Nakon kraće verbalne rasprave vozača i starije gospođe isti je zatražio da gospođa napusti vozilo. Ispred autobusa su bili putnici koji su čekali da uđu u gradski prevoz. Starijoj gospođi nije bilo jasno zašto je vozač tjera iz vozila, te se s njim upustila u verbalnu raspravu.

Nakon što joj nije mogao objasniti zašto ne može u autobus, vozač je podigao stariju gospođu i doslovno izbacio iz vozila. Nakon što je vozač izbacio iz autobusa, u pomoć starijoj gospođi pristigli su putnici koji su se našli ispred autobusa. 

“U ovaj autobus nećeš ući. Nema Boga da ćeš se voziti. Starija žena me je koštala 170 KM”, kazao je vozač.

Video pogledajte na ovom LINKU. 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.