6.2.2024. 14:47
0
Drama u bh. gradu: Srednjoškolac prijetio da će sve pobiti, intervenisala policija
FOTO: ilustracija
Jedan učenik Srednje strukovne škole u Ljubuškom prijetio da će sve pobiti, zbog čega je morala intervenisati policija.

Kako piše hercegovina.info, nakon ovih prijetnji škola se zaključava, a intervenisala je i policija. Iz škole se poručili da se nadaju da će institucije raditi svoj posao.

“Institucije rade svoj posao, sve je prijavljeno, možete kontaktirati institucije, tako da ja ne bih izlazila s tim u medije”, kazala je u kratkom telefonskom razgovoru direktorica Srednje strukovne škole u Ljubuškom Mila Primorac.

MUP Zapadnohercegovačkog kantona potvrdio je da su postupali po pitanju prijetnji u Srednjoj strukovnoj školi u Ljubuškom gdje je učenik prvog razreda te škole prijetio da će sve pobiti. 

"Dana 5. veljače 2024. policijski službenici PU Ljubuški su zaprimili prijavu, po kojoj poduzimaju potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti. S obzirom  da se radi o kategoriji maloljetnika, trenutačno vam ne možemo dati druge informacije. Trenutačno je u tijeku uzimanje iskaza, na navedene okolnosti, te ćete nakon završetka policijskog postupanja biti blagovremeno obaviješteni“, kazali su u odgovoru za hercegovina.info iz Uprave policije MUP-a ZHK. 

 

Ljubuški
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.