13.2.2024. 18:24
0
Drama u Kaknju: Bahati vozač Audija pobjegao sa mjesta nesreće, nije htio stati ni policiji
FOTO: kakanj x
U popodnevnim satima u Kaknju dogodila se policijska potjera za bahatim vozačem putničkog automobila marke Audi.

U mjestu Čatići, bahati vozač pmv Audi A4 crne boje, nekontrolisano je upravljao vozilom na način da je više puta prelazio iz trake u traku i tako ugrozio živote drugih vozača piše Crna-Hronika.

Prema riječima svjedoka nemilog događaja, bahati vozač Audija ostvario je kontakt sa drugim vozilom ali se nije zaustavio na mjestu nesreće već je produžio dalje.

Nakon što je policijskoj stanici MUP-a ZDK PS Kakanj prijavljen sudar i nesavjesna vožnja, te bježanje sa mjesta nesreće službenici su pokrenuli potjeru za vozačem.

Službenici su u mjestu Doboj napravili policijsku prepreku ali je vozač odbio naredbu da se zaustavi i nastavio svoje kretanje dalje. Nedugo zatim, u ulici Alije Izetbegovića policijski službenici su uspjeli zaustaviti vozača i staviti ga pod kontrolu.

Pogledajte video snimak kojeg su zabilježile kolege sa portal Kakanj X.


Kakanj
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.