10.3.2024. 8:35
0
Nesreća kod Mostara: Pet vagona iskočilo iz šina, bili natovareni šećerom
Pet vagona teretnog voza iskočilo i prevrnulo se tokom noći iz šina u mostarskom naselju Opine.

Iz kompozicije voza koji se kretao iz smjera Čapljine na željezničku stanicu Mostar, iskočilo je pet teretnih vagona natovarenih šećerom, piše Hercegovina.info.

Teret iz vagona se rasuo unaokolo, te je oštećena i zaštitna ograda autopraonice.

Povrijeđenih nije bilo, a mjesto ove nesreće osiguravali su službenici Policijske uprave Mostar. Također, službenici Policijske uprave Mostar su po naredbi dežurne tužiteljice uradili uviđaj.

Zbog ove nesreće, kompletan željeznički saobraćaj (putnički i teretni) između Mostara i Čapljine je obustavljen do daljnjeg.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.