12.3.2024. 17:41
2
Nesreća na Ilidži: Muškarac sa vozilom upao u rupu duboku 5 metara
FOTO: Crna-Hronika.info
Još jedna teška saobraćajna nesreća dogodila se na Ilidži u kojoj je učestvovao 26-godišnji vozač putničkog automobila Ford Mondeo, koji je u jutarnji satima krenuo na posao a završio u rupi dubokoj 5 metara, piše portal Crna-Hronika.

Nesreća se dogodila prije 6 sati, a na sreću vozač je prošao samo sa lakšim povredama.

Lokalite nesreće je Ilidža naselje Osjek ulica “Mali kiseljak” u kojoj se trenutno vrše radovi za novi regionalni poslovni prostor kompanije “Porsche”. Kako tvrde mještani, nakon završetka jučerašnjih radova, majstori nisu postavili odgovarajuće znakove upozorenja kako ne bi došlo do ovakvih nesreća.

Nažalost mladić u jutarnjim satima, nije vidio rupu te je upao u nju. Na vozilu je pričinjena veća materijalna šteta a na lice mjesta izašli su pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo koji su tek nakon nesreće blokirali cestu za saobraćaj.


Ilidža
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.