25.3.2024. 15:36
0
Nova teška saobraćajna nesreća u centru Sarajeva: Automobilom udario pješaka, obustavljen tramvajski saobraćaj
FOTO: Oslobođenje
U centru Sarajevu, u blizini Pošte, danas oko 14.15 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđena jedna osoba, potvrđeno je za portal Oslobođenje.ba iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS).

Do nesreće je došlo kada je vozilo, pod još nerazjašnjenim okolnostima, udarilo pješaka.

Povrijeđeni je prevezen na ukazivanje ljekarske pomoći, a stepen povreda za sada nije poznat.

Na terenu su sarajevski policajci i u toku je uviđaj.

Oglasili su se i iz GRAS-a te su precizirali da se nesreća dogodila na tramvajskim šinama, zbog čega je došlo do zastoja u odvijanju tramvajskog saobraćaja. 

- Tramvajski saobraćaj nije u funkciji na relaciji Skenderija – Baščaršija – Higijenski zavod, a umjesto tramvaja saobraćaju autobusi. Tramvajski saobraćaj odvija se na relaciji Ilidža – Skenderija, naveli su iz GRAS-a.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.