23.4.2024. 21:00
0
Novi detalji nesreće kod Srebrenika: Povrijeđen vojnik, cijela posada EUFOR-a prevezena u UKC Tuzla
Na ulazu u Srebrenik danas oko 17 sati desio se težak saobraćajni udes u kome je učestvovalo vozilo EUFOR-a.

Kako se vidi na snimku, pored puta se nalazi oštećeno vozilo EUFOR-a, a pored njega leži vojnik.

Portparolka Uprave policije MUP-a TK Adnana Sprečić je kazala da se saobraćajna nesreća dogodila  u neposrednoj blizini tunela Drenik i da je u njoj učestvovalo jedno terensko vojno vozilo EUFOR-a,.

Kazala je da je vozač iz neutvrđenih razloga izgubio kontrolu i sletio s puta. Prema njenim riječima u vozilu su se nalazila tri člana EUFOR-ove posade, odnosno vozač i dva saputnika.

“Prema trenutnim informacijama, vozač je zadobio povrede, ali je cijela posada prevezena sanitetskim vozilom EUFOR-a u UKC Tuzla”, dodala je Sprečić.

Na mjestu događaja se nalazi vojna policija EUFOR-a i službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Srebrenik. Uviđaj će biti izvršen po odgovarajućim procedurama.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.