1.5.2017. 8:03
0
Samohrani otac podijelio predivnu priču o odgajanju svoje kćerke
Više puta ste čuli priču da otac napusti svoju ženu i dijete, ali rijetko da to učini majka.

Ovo je priča Richarda Johnsona, koji je svoju kćerku odgajao sam, nakon što mu je žena pobjegla u Kaliforniju, a kasnije prijetila da će dijete dati na usvajanje.

“Zovem se Richard Johnson i otac sam prelijepe djevojčice Persefon. Njena majka otišla je mjesec dana nakon što se ona rodila. Još ne znamo zašto, ali mislimo da ima veze s postporođajnom depresijom. Bio sam veoma nervozan kada sam shvatio da ću ovo podijeliti sa vama ali i kada sam spoznao da ću igrati dvije uloge u njenom životu”, započeo je Richard.

On ističe da se mnogo trudio, pa je tako pročitao preko 100 knjiga o roditeljstvu i pregledao bezbroj video snimaka na Youtubeu, čak i one kako se lakiraju nokti i pletu kikice, piše CDM.

Na kraju je našao stranicu na Facebook, gdje su drugi samohrani očevi dijelili svoje priče i podigli mu samopouzdanje.

“Mi smo sada veoma srećni, Persefon ima 10 mjeseci i moji prijatelji stalno traže roditeljske savjete od mene. I nemojte da vrijeđate njenu majku, ona je divna žena i majka mog djeteta, pa joj zato želim sve najbolje”, izjavio je ovaj ponosni otac.

(Alen Avdić) 

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.