10.4.2021. 8:10
0
Rođena beba od šest i pol kilograma: U bolnici nisu imali odjeću i pelene za novorođenče
Jedna korisnica TikToka zamolila je mame da podijele svoje priče o rađanju velikih beba. Među brojnim komentarima javila se i jedna mama koje je rodila bebu od 6.5 kilograma.

U videu koji je pregledan više od 28.8 miliona puta žena po imenu Shan je podijelila fotografiju svog sina samo nekoliko trenutaka nakon što ga je rodila uz pomoć dva liječnika.

- Drugog sina sam rodila na carski rez i uz pomoć dva liječnika. Imao je nešto više od šest i pol kilograma. Dug je bio blizu 60 centimetara -  kazala je Šan.

Bio je najveća beba u bolnici.

- Nisu imali ni pelene ni odjeću za njega. S pedijatrije su donijeli odjeću koja je za bebe od devet mjeseci -  ispričala je.

Ljudi su ostali šokirani kada su vidjeli bebu.

 
@shans1588

Our 14 1b .6oz baby boy. J is a healthy, stubborn and STRONG 5 year old who loves baseball, football and Monster Trucks. ##fyp ##bigbaby

♬ Proud of You - Five Times August
(Ajdin Balićevac)

 

 
Beba
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.