9.11.2018. 18:28
0
Ukrasite dom u duhu jeseni
Prodavnice i javna mjesta se možda već uveliko pripremaju za dolazak zime ali još uvijek je ostalo nešto malo vremena da uživamo u pravoj jeseni i svim njenim čarima.

Dekoracija doma zabavnija je tokom jeseni nego tokom bilo kojeg drugog godišnjeg doba a dovoljno je samo nekoliko zanimljivih dekorativnih detalja koje možete napraviti i sami kako biste jesen unijeli u dom na najljepši mogući način, prenosi Kućica.net.

Jesen je obično mnogo užurbanije doba nakon smirenijeg ljeta koje je bilo rezervisano za godišnje odmore ali to ne znači da dekorisanje treba biti stresan proces već upravo suprotno, način da se relaksirate od stresne svakodnevnice.

U nastavku vam donosimo galeriju sa nekim kreativnim prijedlozima dekoracija koji bi vas mogli inspirisati ove jeseni. 




(Lejla Trle) 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.