1.6.2021. 12:32
0
TAkO dobra mahala. Luksuzni stanovi u srcu Sarajeva
Zatvorite oči i zamislite svoje idealno mjesto za život. Baš tako smo i mi krenuli.
Osluškujući želje i potrebe ljudi koji žele novi, funkcionalni dom na savršenoj lokaciji. Odlučili smo se izgraditi TAO House, izuzetno moderan objekat sa 13 stanova u srcu sarajevske mahale.



Kombinacija tradicije, mira i kulture sa savršeno isplaniranim i funckionalnim arhitektonskim rješenjima Plaza Living team-a rezultirale su objektom koji će osvojiti sve one koji znaju cijeniti prave vrijednosti. Lokacija objekta omogućava brzi pristup gradskim zbivanjima ali garantuje i mir nakon napronog poslovnog dana. Tao House ušuškana u zelenilu sarajevske mahale zaista je mjesto koje zamišljate. 

Objekat u izgradnji koji može postati vaš novi dom nalazi se u ulici Čadordžina 90 u naselju Vrbanjuša. 



Plaza Living reflektuje potpunu posvećenost do najsitnijih detalja i vrhunsku kvalitetu materijala. Idejna struktura kuće obogaćena je interesantnim elementima koji su učinili da kuća klasične forme dobije moderniji izgled. Dobra vijest za sve buduće stanare da još imaju vremena intervenisati na eventualnom preuređenju svojih budućih domova u konsultaciji sa arhitektima iz Plaza Livinig tima. 

Radovi na izgradnji u punom su jeku i vrlo brzo će naša kuća iz snova dobiti prve prepoznatljive oblike, radovi na temeljima i suterenu u kojem će biti 18 parking mjesta, a koji su najkompleksniji, već su završeni. 

U videu možete pogledati kako su radovi napredovali tokom prvih 60 dana. Do 15.07.2021. planirano je da na objektu budu završeni radovi na AB konstrukciji te radovi na pokrivanju krova.



Ukoliko želite pogledati više detalja o objektu kliknite ovdje i posjetite web sajt Plaza Living ili odmah pozovite na broj telefona 062 329 329. Potruditi ćemo se da vam na najbolji mogući način predstavimo koncept našeg objekta. 

Novogradnja stanova u Sarajevu u velikoj je ekspanziji posljednjih godina, no mi smo se odlučili da napravimo zaista posebnu priču. Elegancija, hedonizam, kvalitet, ekologija, funkcionalnost ugrađeni su u temelje naše TAO kuće. Cilj je jasan, ispuniti želje naših klijenata.


 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.