12.3.2022. 9:47
0
Restoran zabranio ulaz bogatim i tetoviranim gostima
Iako je restoran Bedouin bio poznat po tome što se tamo okupljala moderna, bogata i slavna klijentela, vlasnik je iz korijena promijenio poliku poslovanja, pa oni od sad tamo baš i nisu dobrodošli.

Restoran Bedouin u Sidneju je odlučio da zabrani ulaz tetoviranim gostima i gostima u skupoj i markiranoj garderobi, takođe i gostima koji su neukusno "nakinđureni" nakitom.

Vlasnik restorana je odlučio da svoje poslovanje ne ograniči samo na takvu vrstu klijentele, pa je na vratima restorana postavio natpis koji gostima stavlja do znanja kako trebaju biti odjeveni ukoliko žele da uđu.

Dok jedni pozdravljaju ovakvu politiku, drugi se ne slažu sa njom, tvrdeći da se tako ugrožavaju prava tetoviranih osoba ili osoba sa pirsingom, prenosi B92.


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.