24.4.2023. 15:51
0
Uz ovaj trik crna garderoba neće blijediti
Svima zasmeta kad crna odjeća počne da blijedi, nakon što prođe nekoliko ciklusa pranja. Ovo se najčešće dešava sa farmerkama.

Mada, pored farmerica, i ostala odjeća isto tako može prilikom pranja da izblijedi. Nažalost (po naš stajling i novčanik), mnoge stvari izblijede nakon čestog pranja i ne izgledaju kao onda kad smo ih kupili.

Ovo možete riješiti uz jedan jednostavan trik. Sve što treba da uradite je da stavite kao crnu odjeću da se pere, a onda deterdžent stavite na zadnjem pranju da završi pranje.

Iako ovo zvuči jednostavno – toliko da ne znamo ni da li će pomoći, jer: isuviše je dobro da bi bilo istinito…”a gdje su sastojci, oni što pronalazimo na internetu, oni silni trikovi i začini, pa sirće… pa natopi i ostavi da prenoći, pa peri 3 puta…” da vas glava zaboli od ovolike količine savjeta i informacija. Ali, isprobajte! Ovaj trik će bez imalo sumnje usporiti proces gubljenja boje i odjeća neće toliko blijediti.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.