26.1.2016. 16:23
0
Iskoristite pogodnosti poslovanja sa Raiffeisen bankom
Uštede do 70% za korisnike paketa TRENDI PLUS paketa

• Raiffeisen banka obogatila ponudu novim proizvodom – Paketom računa za računa za penzionere

„Svim klijentima koji primaju platu putem Raiffeisen banke, te  postanu korisnici paketa računa TRENDIPLUS omogućili smo uštedu do 70%. Za Paket računa TRENDIPLUS plaća se jedinstvena naknada za korištenje proizvoda i usluga Banke unutar paketa, te je cijena istog povoljnija nego kada se svaki proizvod sadržan u paketu plaća pojedinačno. Paketi računa objedinjuju paletu finansijskih proizvoda i usluga, te dodatnih pogodnosti dostupnih isključivo u Paketu, a sve navedeno je klijentima dostupno uz potpisivanje samo jednog ugovora“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke u Bosni i Hercegovini, te dodao da je mjesečna naknada za korištenje ovog paketa 9,49 KM, dok je ukupni trošak pojedinačnog korištenja proizvoda i usluga izvan Paketa računa 35,47 KM na mjesečnoj osnovi.

U okviru navedenog paketa, klijenti mogu koristiti preko 25 bankarskih i nebankarskih pogodnosti kao što su tekući račun, kreditne kartice, elektronsko bankarstvo, te usluga pomoći na cesti prilikom zaključivanja polise osiguranja auto odgovornosti. Za transakcije obavljene putem Raiffeisen Internet ili mobilnog bankarstva, klijenti ostvaruju uštede i do 80% u odnosu na iste obavljene na šalteru Banke.

Pored pogodnosti dostupnih unutar paketa TRENDIPLUS, Raiffeisen banka je obogatila svoju ponudu i paketom računa koji je namijenjen penzionerima. Paket za penzionere omogućuje uštedu do 24% na mjesečnom nivou za korištenje svih proizvoda i usluga sadržanih u Paketu računa. Klijent dobiva debitnu karticu i mogućnost prekoračenja po istoj, SMS provjeru stanja računa, nižu kamatnu stopu na kredite, kućne asistencije za popravke u domaćinstvu, te pogodnosti prilikom zaključenja polise dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja djece ili unučadi.

Više informacija dostupno je na web stranici Banke: www.raiffeisenbank.ba.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.