1.11.2016. 11:17
0
Intesa Sanpaolo Banka otvorila novu poslovnicu u Sarajevu
Intesa Sanpaolo Banka
Intesa Sanpaolo Banka
Intesa Sanpaolo Banka BiH otvorila je danas na Alipašinom polju u Sarajevu novu poslovnicu i time se približila svojim klijentima u ovom dijelu grada.

Poslovnica je smještena na Trgu solidarnosti 11 i pružaće sve vrste usluga za stanovništvo i pravna lica.

 „Proširenjem poslovne mreže na području Sarajevo nastojimo da usluge Banke budu što dostupnije kako sadašnjim, tako i potencijalnim klijentima. U svom poslovanju Intesa Sanpaolo Banka prati sve savremene trendove u bankarstvu koji se oslanjaju na nove tehnologije, međutim prvi i osnovni kontakt ostvaruje se u samoj poslovnici i zato je važno je da i na taj način širimo našu mrežu. Opština Novi grad  je jedna od najperspektivnijih lokalnih zajednica, sa velikim brojem stanovnika i uspješnih firmi, kao i institucija i uvjereni smo da će i Banka doprinijeti njenom daljem razvoju“, rekao je Amir Termiz, izvršni direktor Sektora za poslove sa stanovništvom Intesa Sanpaolo Banke BiH, prilikom svečanog otvorenja.

Povodom početka rada nove poslovnice  Intesa Sanpaolo Banka je donirala sredstva za uređenje produženog boravka za  učenike osnovne škole „Meša Selimović“u iznosu od 5.000 KM.

Intesa Sanpaolo Banka BiH, članica Intesa Sanpaolo Grupe, je među vodećim bankama u BiH, pokriva cijeli teritorij Bosne i Hercegovine poslovnom mrežom od 5 regionalnih centara i 48 poslovnica,  više od  90 bankomata i mrežom od preko 2.900 POS uređaja.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.