2.12.2016. 14:16
0
Brojna sniženja, pokloni i zabava za najmlađe – Otvorena preuređena dm prodavnica u Sarajevu
dm drogerie markt obradovao je sve kupce Alta Shopping Centra u Sarajevu ponovnim otvorenjem dm prodavnice, koja je preuređena za još bolji ugođaj kupovine. Uz preuređenje, dodatno je proširenasortiman dekorativne kozmetike novim make up brendovima.
Uz mnoge poklone, do 3.12. posjetitelje ove prodavnice očekuje i 15% popusta na ukupnu kupovinu kao i snižene cijene mnogih proizvoda. Posebna radost za sve kupce je i nagradna igra, koja traje do 8.12. a u okviru koje će najsretniji kupci osvojiti: mašinu za pranje i sušenje veša, blender te10 dm poklon kartica u vrijednosti od 25 KM. Na otvorenju su se uz klauna i ocrtavanje lica zabavili i najmlađi. 

Povodom otvorenja preuređene dm prodavnice, Ruzmira Muratbegović, regionalna menadžerica dm-a je izjavila da prodavnica nastoji da odgovori zahtjevima i željama kupaca te omogući još bolje iskustvo kupovine.

Brojni kupci su nam danas ukazali povjerenje svojim dolaskom a mi ćemo to povjerenje nastojati da opravdamoi dalje, pružanjem najbolje usluge. dm prodavnica u Alti posluje već dugi niz godina te vjerujemo da će preuređenje imati pozitivan odjek kod naših kupaca. Proširen je skladišni prostor, što će dodatno poboljšati našu uslugu, kao i kuhinja za odmor zaposlenika ove prodavnice.“ – izjavila je Muratbegović,regionalna menadžerica dm-a.

Radno vrijeme dm prodavnice u Alta Shopping Centru je od ponedjeljka do subote od 9:00 do 22:00 sata te nedjeljom od 11:00 do 19:00 sati.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.