4.7.2017. 19:30
0
Raiffeisen banka ima CLUB paket za mlade
Banka u svojoj ponudi ima Raiffeisen CLUB paket za mlade.

Ovaj paket je namijenjen osobama između 15 i 26 godina, koji idu u školu ili studiraju, te koji imaju namjeru da se finansijski osamostale, ali još uvijek nemaju stalno zaposlenje. Ovaj paket kreiran je u želji da se mladim ljudima ponudi savremeno rješenje koje će im pomoći na putu ka njihovoj finansijskoj samostalnosti. 

CLUB paket je besplatan do zasnivanja radnog odnosa ili navršene 26. godine.

Paket sadrži mobilno bankarstvo koje omogućava brz i jednostavan pristup računima i drugim informacijama vezano za poslovanje sa Bankom, te vršenje finansijskih transakcija, putem mobilnog telefona.

Pored mobilnog bankarstva, paket sadrži i Maestro debitnu karticu, tekući račun, Direkt SMS, trajni nalog, te mjesečni izvodi po tekućem računu putem e-maila.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.