12.6.2019. 15:30
0
Svečano otvorena 100. poslovnica Raiffeisen banke
Stota poslovnica otvorena u sarajevskom naselju Ciglane

„Otvorenje naše 100. poslovnice u Bosni i Hercegovini potvrđuje ne samo našu opredjeljenost da dodatno učvrstimo prisutnost na ovom tržištu, već i da budemo dostupni našim klijentima što je više moguće. Naš fokus je na pružanju brze i fleksibilne usluge vodeći računa da klijenti trebaju uložiti minimalan napor u poslovanju s nama. Strateška orijentacija banke je povećati efikasnost i utjecaj poslovanja u različitim segmentima - želimo ponuditi naše usluge kako kroz digitalne kanale tako i kroz rasprostranjenu mrežu poslovnica i bankomata širom zemlje“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave banke i dodao da banka neće naplatiti naknadu za obradu kredita svim klijentima koji su na dan svečanog otvorenja aplicirali za kredit u bilo kojoj od Raiffeisen poslovnica u zemlji a što je jedan od načina da se banka zahvali svojim klijentima na povjerenju. 

Svečanom otvorenju poslovnice su prisustvovali brojni klijenti, poslovni partneri, predstavnici medija te zaposlenici Banke. Vrpcu su presjekli članovi Uprave banke, g. Karlheinz Dobnigg i gđa. Mirha Hasanbegović kao i NJ.E. Ulrike Hartmann, ambasadorica Republike Austrije u Bosni i Hercegovini,  čime je zvanično obilježen početak rada nove poslovnice Raiffeisen banke u Sarajevu. 

Iskusni i stručni tim uposlenika kojim rukovodi gđa. Senija Cibra će svakodnevno raditi na tome da klijentima bude na raspolaganju partnerski način poslovanja, te da pronađe optimalna rješenja za njih. 

Sjedište stote Raiffeisen poslovnice je na Mrehemića trgu bb u Sarajevu, u naselju Ciglane. Svoje usluge klijentima pruža radnim danima od 8 do 16 sati, te subotom od 8 do 13 sati. U sklopu poslovnice postavljen je i vanjski Cash Point bankomat koji pored isplate omogućava i uplatu novčanih sredstava, 24 sata dnevno.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.