17.2.2020. 19:30
0
Novi Premium paketi usluga Raiffeisen banke
Raiffeisen banka u ponudi ima nove Premium pakete usluga čija cijena ovisi o skupljenim bodovima. Što više usluga Banke klijent koristi, cijena paketa je niža.

Uz Pakete usluga „Glamur“ i „Trijumf“ klijenti pored bankarskih, mogu koristiti i nebankarske usluge.

Paket Trijumf dodatno omogućava i: Boingo Wi-Fi uslugu na milion hotspot lokacija, Lounge Key uslugu za opuštanje prije leta na aerodromima širom svijeta, Concierge uslugu kao što je, naprimjer, pomoć kod rezervisanja večere ili kupovine karata za koncert koji je već rasprodan, u zavisnosti od zahtjeva klijenta.

Klijenti za novi Paket usluga mogu aplicirati potpisivanjem zahtjeva u bilo kojoj poslovnici Raiffeisen banke.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.