22.5.2020. 19:30
0
Donacija Raiffeisen banke Domu za djecu bez roditeljskog staranja Bjelave iz Sarajeva
Povodom Ramazanskog bajrama, Raifeisen banka je donirala iznos od 3.000 KM Domu za djecu bez roditeljskog staranja Bjelave iz Sarajeva.

Djelatnost Doma za djecu bez roditeljskog staranja Bjelave u Sarajevu je zbrinjavanje, odgoj, školovanje, kao i zdravstvena zaštitu djece bez roditeljskog staranja, a Raiffeisen banka je i u prethodnim godinama podržavala Dom Bjelave, kako kroz donaciju odjeće, obuće, igračaka i drugih potrepština za djecu, tako i novčanim donacijama.

Praznične donacije su jedna od društveno odgovornih aktivnosti u okviru kojih Raiffeisen banka već niz godina novac namijenjen za kupovinu i slanje printanih čestitki usmjerava u donacije ustanovama čiji je rad fokusiran na djecu i osobe s posebnim potrebama.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.