24.7.2020. 10:32
0
iPoslovnice – novi koncept rada poslovnica Raiffeisen banke
FOTO: Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke
Raiffeisen banka je u skladu s digitalnim trendovima započela s transformacijom poslovnica. Klijenti će imati priliku upoznati se sa „Poslovnicama koje imaju drugačije lice“ i u kojima je moguće otvaranje tekućeg računa i aktiviranje Mobilnog bankarstva za samo jedan dan.
Obzirom da se ponašanje klijenata u današnjem vremenu mijenja veoma brzo i mi kao Banka koja pokreće promjene na tržištu se moramo razvijati u skladu s tim, te smo započeli projekat prilagođavanja naših poslovnica digitalnom načinu rada. U preuređenim poslovnicama, koje su dobile naziv iPoslovnice, klijentima nudimo efikasnije usluge korištenjem naprednih tehnoloških rješenja čime unaprijeđujemo njihovo iskustvo u poslovanju s nama“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke te dodao: „Klijentima u iPoslovnicama će biti na raspolaganju digitalna rješenja kao i zaposlenici koji će im pomoći u rješavanju složenih transakcija. Ujedno, želim istaći da klijenti u svim Raiffeisen poslovnicama sada mogu otvoriti tekući račun i aktivirati Mobilno bankarstvo za samo jedan dan.“

Deset poslovnica Banke u Sarajevu od početka jula svoje usluge pruža klijentima prema novom konceptu poslovanja a kojem će u narednom periodu biti prilagođen rad i drugih poslovnica. Ovo praktično znači da prilikom dolaska u poslovnicu klijente dočekuje zaposlenik koji ih upućuje ka odgovarajućem bankaru u poslovnici ili rješava njihove upite. Također, prezentuje klijentima digitalne servise banke, upućuje ih na korištenje ovih usluga te ih educira i pomaže im u slučaju poteškoća. Na ovaj način te uz korištenje bankomata, poslovanje s gotovinom u poslovnici će biti smanjeno kao i vrijeme koje klijenti provode na šalteru da bi obavili transakcije. 

iPoslovnice su dostupne na sljedećim lokacijama u Sarajevu: Centar, Skenderija, Unitic, Grbavica, Ciglane, Alipašina, Stari Grad, Titova, te Pale. Više informacija dostupno je na www.raiffeisenbank.ba.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.