16.12.2020. 18:34
0
Rusija dvostruko smanjila isporuku plina Bosni i Hercegovini!
Iz firme Gazprom Vladi Federacije Bosne i Hercegovine danas u 16 sati stiglo je upozorenje da imaju tehničke probleme, te da nisu u mogućnosti da isporuče 50 posto plina za Bosnu i Hercegovinu, istakli su iz Vlade FBiH za NAP.

Pojansili su nam da je u jutarnjim satima stigao plan isporuke koji je bio uobičajen te da ništa nije upučivalo na ovakvo stanje.

Vlada FBiH je kontaktirala Srbiju i Mađarsku, kako bi provjerile da li te zemlje imaju isti problem - no rečeno im je da nisu dobili ništa slično.

(NAP)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.