11.10.2021. 10:08
0
Četiri firme iz BiH na Sajmu prehrambene industrije u Kelnu
U organizaciji Vanjskotrgovinske komore BiH četiri firme iz BiH izlažu na Sajmu prehrambene industrije Anuga (Fine Food) 2021 u Kelnu.

To su Mladegs Pak d.o.o. Prnjavor, Anđelić d.o.o. Trebinje, AS Holding iz Jelaha i KolMiks d.o.o. Velika Kladuša, a predstavili su se sa začinskim biljem i začinima, gotovim supama, kečapom, prelivima, žitaricama, slastičarskim proizvodima, čajem, kafom, keksima i drugim proizvodima.


Te kompanije, kako navode iz VTKBiH, među vodećim su privrednim subjektima u BiH u svojim proizvodnim kategorijama, kao i u oblasti trgovine, distribucije, izvoza i razvoja djelatnosti kojom se bave već duži niz godina. Također, priznati su i prepoznatljivi partneri kako domaćih, tako i međunarodnih klijenata u cijelom svijetu.


- Nadamo se da uspješnoj prezentaciji ponude kompanija iz BiH, te da će one na sajmu u Kelnu uspostaviti veliki broj kontakata sa novim partnerima, te sa jednim brojem njih ostvariti i dobru poslovnu saradnju, ali i obnoviti postojeće veze i nastaviti dalju saradnju – navode iz VTKBiH.


(FENA)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.