8.11.2022. 19:30
0
Savjeti za uspješno plaćanje Raiffeisen karticama
Prije online plaćanja klijenti banke mogu brzo i jednostavno provjeriti stanje svojih računa putem Raiffeisen Mobilnog ili Internet bankarstva, kao i putem Raiffeisen bankarstva na Viberu.

Da bi izvršili plaćanje online, klijenti moraju znati svoj trocifreni CVV ili CVC kod, koji se nalazi na poleđini kartice.

Za uspješno online plaćanje potrebno je provjeriti i datum važenja na prednjoj strani kartice pod naslovom “VALID THRU”, gdje prvi broj označava mjesec, a drugi godinu važenja.

S ciljem sprečavanja eventualne zloupotrebe kartica, posebnu pažnju je potrebno obratiti na web stranice na kojima se vrši plaćanje. Stranice sa oznakom Mastercard SecureCode ili Verified by Visa pokazuju da kartične kuće garantuju sigurnost online plaćanja na toj stranici.

Više korisnih informacija o online plaćanju dostupno je na www.raiffeisenbank.ba.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.