9.6.2023. 14:44
1
Preuređena poslovnica Raiffeisen banke u Hrasnici
Preuređena poslovnica Hrasnica
Preuređena poslovnica Hrasnica
Preuređena poslovnica Hrasnica
Preuređena poslovnica Hrasnica
Preuređena poslovnica Hrasnica
Raiffeisen banka je, prateći standard novih digitalnih tehnologija, započela proces preuređenja svojih poslovnica. Prva koja započinje rad po novim standardima je poslovnica u Hrasnici.
U svakom trenutku smo na raspolaganju našim klijentima, pratimo ih i podržavamo ponudom prilagođenih, naprednih usluga koje poslovanje s bankom čine jednostavnijim. Naša poslovnica u Hrasnici preuređena je u skladu sa standardima novih digitalnih tehnologija što će omogućiti efikasnije poslovanje i unaprijediti iskustvo klijenata. Tim iskusnih bankara će biti na raspolaganju klijentima za pružanje personalizovanih finansijskih usluga, a u okviru poslovnice će biti dostupna i ATM zona koja konvencionalne šalterske usluge čini dostupnim u bilo koje vrijeme“, izjavio je Hrvoje Lovrić, direktor Retail prodaje Raiffeisen banke. 

Također, klijenti će, kada to žele, korištenjem savremenih uređaja moći podnijeti svoj online zahtjev za usluge Banke te vršiti transakcije korištenjem nekog od Raiffeisen digitalnih servisa. Banka također vodi računa o zaštiti okoliša te odgovornu upotrebu resursa kako bi u saradnji sa svojim klijentima novim generacijama osigurala dostojnu budućnost. Prostor poslovnice je optimiziran te su korišteni materijali koji doprinose zaštiti okoliša poput reciklirane plastike i plutanih materijala.

Pored poslovnice u Hrasnici, prvim valom preuređenja obuhvaćene su i poslovnice u Tesliću i Vitezu. Lokacija poslovnica Hrasnica i Vitez ostaje ista kao i ranije, dok poslovnica Teslić svoje usluge pruža klijentima na novoj adresi: Karađorđeva 1, Teslić.
 
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.