10.2.2024. 19:52
0
Bingo traži radnike za svoj novi objekat u Sarajevu: Prethodna firma već iselila, u toku adaptacija
Kompanija Bingo iz Tuzle uskoro otvara svoj novi maloprodajni objekat u Sarajevu, i to u Grand centru na Ilidži, piše BiznisInfo.ba.

Podsjetimo da je Bingo prošle godine preuzeo vlasništvo nad firmom Sani Grand City Sarajevo. U okviru ove firme posluje Grand Centar, najveći tržni centar na Ilidži i jedan od najvećih u Sarajevu.

Bingo je ovu firmu, a time i Grand Centar, kupio od kompanije ANS Drive.

U ovom centru je sve do nedavno poslovao supermarket Mercator. No, kako se danas uvjerila ekipa BiznisInfo.ba, Mercator je iselio i taj prostor je trenutno u fazi adaptacije, kako bi u njemu bio otvoren novi Bingov supermarket. Ova vijest zasigurno će obradovati stanovnike Ilidže.

Bingo već prima radnike za rad u novom objektu na Ilidži, a konkurs je otvoren do 25. februara.

Podsjetimo da je Bingo, kao najveća domaća kompanija, u posljednje vrijeme uveliko popravio položaj svojih uposlenika, odvajajući značajna sredstva za razne beneficije.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.