4.11.2015. 9:19
0
Antička grčka komedija pretočena u modernu filmsku komediju
Amazon Studios i Roadside Attractions su objavili prvi trailer za novu političku satiru Spikea Leeja „Chi-Raq“, koja u kina dolazi 4. decembra 2015. godine.

Radi se o modernoj adaptaciji antičke grčke komedije Lizistrate komediografa Aristofana. Nakon ubistva djeteta zalutalim metkom, skupina žena, koje predvodi Lizistrata, se organizuju u borbi protiv nasilja u Chicagu, kreirajući pokret koji se protivi prirodi rase, seksa i nasilja u Americi i širom svijeta.

U filmu glume Nick Cannon, Wesley Snipes, Jennifer Hudson, Teyonah Parris, D.B. Sweeney, Harry Lennix, Isiah Whitlock Jr., Steve Harris, Angela Bassett, John Cusack i Samuel L. Jackson. 

(Nedim Pobrić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.