20.2.2016. 21:28
0
Otkriven datum premijere nastavka „Blade Runnera“
Nastavak velikog hita iz 1982. godine 'Istrebljivača', u produkciji redatelja prvog filma Ridleyja Scotta s Ryanom Goslingom i Harrisonom Fordom u glavnim ulogama, svoju će premijeru imati 12. januara 2018. godine, potvrdila je producentska kuća filma Alcon Entertainment.

Još uvijek neimenovan nastavak Blade Runnera režirat će Denis Villeneuve, najpoznatiji po filmu Sicario, za scenarij je zaslužan Michael Green koji ga je sastavio na temelju predloška Ridleyja Scotta i Hamptona Fanchera, dok će Harrison Ford reprizirati svoju ulogu lovca na replikante Ricka Deckarda.

Početak snimanja zakazan je za juli, a radnja nastavka i dalje nije poznata. Ono što je još ranije otkriveno, je da će radnja biti pomaknuta nekoliko godina u budućnost, a fokisirat će se oko potrage za Deckardom.

Budući da je od začetka projekta prošlo već više od pet godina jer je Alcon Entertainment još 2011. godine osigurao prava na nastavke filma, činjenica da je potvrđen datum izlaska razveselio je obožavatelje koji će nakon 36 godina dočekati nastavak ovog kultnog naučno-fantastičkog trilera.

(Nedim Pobrić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.