25.2.2016. 19:37
0
Ekipa „Seinfelda“ ponovo na okupu: Glumac na Facebooku objavio potpuno novu epizodu
Kad je riječ o televizijskom humoru, tv-serija 'Seinfeld', američkog komičara Jerryja Seinfelda, dosegla je besmrtni status i 18 godina nakon prestanka snimanja i dalje ima čitave horde obožavatelja, a inspirisala je čak i profesora filozofije Williama Irvina da napiše i 1999. objavi knjigu 'Seinfeld i filozofija: Knjiga o svemu i ničemu'.

Iako je posljednja sezona serije dovršena 1998. godine, u jednoj epizodi sedme sezone tv-serije 'Bez oduševljenja, molim!' Larryja Davida (scenariste Seinfelda) ponovo se okupila glumačka ekipa 'Seinfelda' (Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus - Elaine, Jason Alexander - George, Michael Richards - Kramer i Wayne Knight - Newman) s fiktivnom namjerom nastavka serijala, kako bi Larry David spasio svoj brak. Međutim, na žalost obožavatelja, pravo ponovno okupljanje slavne glumačke ekipe se ipak nikada nije dogodilo.

Ničime izazvan, prije nekoliko dana na svojoj Facebook stranici američki glumac Topher Grace (najpoznatiji po ulozi u tv-seriji 'Lude sedamdesete') objavio je video u kojem je montirao to pojavljivanje glumačke ekipe 'Seinfelda' u 9-minutni video koji se može gledati kao zasebna epizoda.

(Nedim Pobrić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.