15.6.2016. 14:12
0
Mobitelom snimila žestoku scenu osmog nastavka filma “‘Fast&Furious”
Atraktivnu scenu sa snimanja osmog nastavka filma “Fast&Furious” koji bi prema nekim prognozama mogao da nadmašni sve prethodne svojim mobitelom zabilježila je Cassie Crabtree.
Ona je bila u svom stanu preko puta multiparkinga u centru grada Ohio (Clevelend) kada je iznenada čula buku helikoptara, prenosi Tuzlanski.

Potom je otišla do prozora upalila snimanje na svom mobitelu i kroz nekoliko sekundi začula se buka iz pravca zgrade preko puta, zatim je uslijedio pad nekoliko automobila sa 4 i 5 sprata popraćen eksplozijom.

“Moja reakcija na kraju snimka je autentična i izgleda vrlo smiješno, jer ne vidim svaki dan kako automobili lete. Za ustupanje prava snimka molim da me se privatno kontaktira” – navela je u opisu videa koji je postavila na YouTube servis, Cassie Crabtree, prenosi Tuzlanski.

(Alen Avdić)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.