16.6.2016. 12:44
0
Popularna serija "Narcos" vraća se na male ekrane: Saznajte datum početka 2. sezone
Iako je prošao prilično dug vremenski period od zadnje epizode prve sezone popularne serije "Narcos", vjerujemo kako niste zaboravili na odlično složenu ekipu.

A jučer je Netflix izbacio prvi teaser za drugu sezonu, koja počinje s emitiranjem 2. rujna, a sadržavat će 10 epizoda. Isječak od 28 sekundi zapravo ne otkriva što možemo očekivati, no ako ništa drugo, barem smo saznali kada nam stižu novi nastavci.

Datumi, koje ćete vidjeti u videu, imaju svoju simboliku: 12.01.49 datum je rođenja slavnog kolumbijskog narkobosa, a 12.02.93 je datum kada je Pablo Escobar ubijen. Tako se u teaseru javlja samo njegov lik, koji hoda prema kameri, odnosno glumac Wagner Moura, koji ga je odlično utjelovio.

U ulogama DEA agenata ponovno ćemo vidjeti plavokosog Boyda Holbrooka i Čileanca Pedra Pascala, koji se u međuvremenu pojavio i u popularnoj seriji "Igre prijestolja", u ulozi princa Oberyna Martella, no bio je živ svega nekoliko epizoda, što nimalo ne čudi.

A za sve one koje još uvijek nije uhvatila "Narcos" groznica, evo kratkog opisa o čemu se radi.



Serija je zapravo polu-dokumentarna te prati život jednog od najvećih narkobosova svih vremena, Pabla Escobara, od samih početaka. Na vrhuncu svoje moći kartel Medellin je pokrivao 80 posto svjetskog tržišta trgovine kokainom. Priču o Pablovom životu i događajima u Kolumbiji u tom vremenu, prepričava agent Steve Murphy, kojeg je utjelovio Boyd i koji s kolegom Javierom Penom, kojeg glumi Pascal, pokušava naći nekoga tko nije korumpiran, za pomoć u lovu na opasnog i inteligentnog Escobara.

Tvorci serije najavljuju još uzbudljiviju sezonu, a mi se itekako veselimo novim nastavcima!

(Anesa Agović / 24sata.hr)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.