4.10.2016. 13:56
0
Johnny Depp glumit će u remakeu "Ubistvo u Orient Expressu"
Poznati kriminalitički roman književnice Agathe Christie "Ubistvo u Orient Expressu", bit će ponovo ekraniziran, u njemu će, između ostalog glumiti i Johnny Depp, javlja Anadolu Agency (AA).

Režiser filma čiji scenario piše Michael Green, bit će Kenneth Branagh. U glumačkoj postavi remakea će pored Deppa glumiti Michelle Pfeiffer i Daisy Ridley. 

Prva snimanja planirana su za novembar, a trebala bi se održati u Londonu. 

Depp će glumiti "Ratchetta", Pfeiffer "Mrs. Hubbard", a Ridley "Mary Debenham".

U filmu će se pojaviti i Judi Dench, Lucy Boynton, Tom Bateman, Derek Jacobi, Michael Pena  i Leslie Odom Jr.

Film "Ubistvo u Orient Expressu" prvi put je snimljen 1974. godine. 

Ratchetta je tada glumio Richard Widmark, gospođu Hubbard glumila je Lauren Bacall, a ulogu Mary Debenham dobila je Vanessa Redgrave.


(Anadolu Agency)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.