31.1.2017. 13:54
0
Ben Affleck neće režirati novog Batmana
Ben Affleck je odlučio da nekom drugom ustupi mjesto režisera novog Batmana, dok on ostaje u ulozi producenta i glavne uloge u filmu.
Afleck je debitovao kao Batman u filmu "Betmen protiv Supermena", a kao Batman će se pojaviti i u filmu “Justice League”.

Affleck je saopštio kako je odluku donio zajedno sa studijom “Warner”.

“Postoje neki likovi koji zauzimaju posebno mjesto u srcima miliona ljudi. Ova uloga zahtijeva fokus, strast i moje najbolje moguće izdanje. Postalo je jasno da ne mogu da radim obje stvari na neophodnom nivou. U dogovoru sa studijom sam odlučio da pronađem saradnika i reditelja koji će zajedno sa mnom raditi na ovom velikom filmu. I dalje sam u projektu, pravimo ga, ali trenutno tražimo reditelja. Ostajem ekstremno posvećen projektu i jedva čekam da ga oživim zbog fanova širom svijeta”, izjavio je Affleck.

Američki mediji su odluku povezali sa lošim kritikama i zaradom njegovog novog filma “Live by Night”, a “Warner” je saopštio samo da “podržava Afflecka i da kompanija ostaje posvećena njegovom projektu”.

(filmonizirani.net)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.