4.2.2017. 16:44
0
Angelina Jolie snimila još jedan film o ratu: To je priča koju gledamo kroz oči jednog djeteta
Holivudska glumica Angelina Jolie snimila je film "Prvo su ubili mog oca", koji govori o režimu Crvenih kmera u Kambodži. Ona je svog prvog sina, Madoxa, usvojila upravo u Kambodži te je vjerovatno još tad zainteresovala kultura i život naroda koji tu živi, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Film će premijeru imati 18. februara u Kambodži, a u ostatku svijeta kasnije ove godine.

"Ovo što Angelina radi za našu državu jako je važno. Svi su glumci iz Kambodže i cijeli film je na kmerskom jeziku" rekla je Lung Ung, autorica memoara prema kojima je Angelina snimila film.

"To je priča o ratu koju gledamo kroz oči jednog djeteta, ali i priča o cijeloj državi. Nikad niko nije snimio ovako veliki film o posljednjem kambodžanskom ratu" rekla je glumica.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.