7.7.2017. 14:47
0
Nastavljeno partnerstvo između Mastercarda i Sarajevo Film Festivala
Mastercard i Sarajevo Film Festival najavili su nastavak saradnje i ovo će biti treća godina zaredom da je Mastercard Zlatni sponzor najrelevantnijeg umjetničkog događaja u regionu.
U protekle dvije godine, Mastercard je pružio bezbrojne poslastice posjetiocima Festivala i omogućio za nekoliko sretnih vlasnika kartica neprocjenjivo iskustvo crvenog tepiha zajedno s filmskim zvijezdama i filmskim stvaraocima. Ni ove godine neće biti drugačije, budući da je Kompanija pripremila dva VIP festivalska iskustva crvenog tepiha za korisnike Mastercard i Maestro kartica, ali i neka druga lijepa iznenađenja koja će posjetioci vidjeti i doživjeti za vrijeme samog Festivala.

"Tokom godina, neprocjenjiva iskustva su postala sinonim za Mastercard. Naša kompanija svakodnevno radi na poboljšanju iskustava - od bržeg, pouzdanijeg i sigurnijeg plaćanja do uvođenja inovacija u poslovanje kako bi vlasnicima kartica priuštili jedinstvena iznenađenja." rekao je Amir Trokić, Account Manager za Bosnu i Hercegovinu u kompaniji Mastercard i izrazio zadovoljstvo ovom produženom saradnjom: "To je zato što vjerujemo da su iskustva najvažnija, te smo posvećeni proširivanju jedinstvenih mogućnosti za naše korisnike kartica. Važnost Sarajevo Film Festivala, savršeno se podudara sa našom vizijom dostizanja neprocjenjivih iskustava naših korisnika kartica u Bosni i Hercegovini."

"Zadovoljstvo je da je veliki svjetski brend Mastercard naš partner, te da se Sarajevo Film Festival pridružio porodici velikih festivala, poput Cannesa i Berlinalea, koje ova kompanija također podržava. Ovo je treća godina naše saradnje u kojoj Mastercard daje značajan doprinos poboljšanju kvalitete Sarajevo Film Festivala kao velikog kulturnog i društvenog događaja", rekao je direktor Sarajevo Film Festivala Mirsad Purivatra.
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.