31.7.2017. 18:00
0
Nikolija postaje glumica: Igraće u filmu pored Lauševića, Trifunovića, Cvetkovića…
Pjevačica Nikoliju Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac, postaje glumica. Mlada zviejzda dobila je ulogu u filmu “Volja sinovljeva”, čiji je reditelj mladi Nemanja Ćeranić.

Nikolija će u filmu glumiti ratnicu, a društvo će joj praviti i poznati glumci poput Žarka Lauševića, Sergeja Trifunovića i Svetozara Cvetkovića.

”Prvi put ću se oprobati na velikom platnu i drago mi je što je reditelj prepoznao moj senzibilitet kao jako blizak liku jedne od žena ratnica koju ću igrati. Takođe mi je velika čast što ću svojim učešćem doprinijeti ovom važnom filmskom ostvarenju, koje će biti pomak u srpskoj kinematografiji i kulturnoj sceni naše zemlje’’, rekla je pjevačica za Telegraf.

Snimanje filma je planirano za početak avgusta, a snimaće se u Boru. Radnja će biti puna emocija i akcije, a kažu da će biti srpska verzija prvog dijela “Pobjesnjelog Maksa”, piše Telegraf.

(Alen Avdić) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.