6.3.2018. 14:36
0
Stigao je prvi trailer za nadolazeći horor film „Igra istine“
Stigao je prvi trailer za nadolazeći horor film „IGRA ISTINE“ (TRUTH OR DARE) redatelja Jeff Wadlow koji u BiH kina stiže 26. aprila 2018. godine.

Zvijezde filma su Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Nolan Gerard Funk, Hayden Szeto i Sophia Taylor Ali.

Iz Blumhouse Productions (Sretan Dan smrti, Podijeljen, Bježi!) stiže nam novi napeti i zastrašujući triler. Naizgled bezazlena igra, u kojoj se pred takmičare postavlja pitanje da li će da prihvate izazov ili da odgovore istinito na zadatak koji im daju drugi učesnici u igri, postaje smrtonosna. Neko, ili nešto počinje da proganja grupu drugara, koji na posljednjem proljetnom raspustu pred upis na fakultet, koji provode u Meksiku, započinju ovu igru. I to nešto, kažnjava svakog ko slaže ili ne odgovori na izazov, a kazna je smrt.

 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.