10.8.2018. 19:21
1
U Krajini se snima film o genocidu u Srebrenici: Pročitajte koja se glumačka ekipa pojavljuje u filmu “Fatima – Godine genocida"
Mnogi Cazinjani koji su se uputili ka Bosanskoj Krupi naišli su na iznenađenje - dio puta u mjestu Stijena povremeno je bio zatvoren za saobraćaj. Put je bio zatvoren jer se na njemu snima jedna od najzahtijevnijih scena iz filma “Fatima – Godine genocida".

Režiser Mirsad Ademović i  ekipa filma "Fatima – godine genocida" će u Bosanskoj Krajini snimati i tokom narednih mjeseci na više lokacija, zbog čega će pojedine ulice i putevi biti zatvoreni, a saobraćaj preusmjeravan na alternativne pravce.

Stijena, Coralici, Krivaja i druga mjesta kod Cazina i Bihaća identični su mjestima Konjević Polju kod Bratunca, fabrici akumulatora u Potoćarima i šumi na putu spasa do Nezuka.

Darja Badnjević, Admir Šehović, Erna Begatović, Ismet Šabaredžović, Emir Ibrahimović, Hazim Mujčinović i Jasmina Ibrahimović samo su neki od glumaca koji su prisutni na snimanju. Uskoro se očekuje pojavljivanje glumaca Mikael Björkman iz Švedske i Bryn Coldrick iz Irske. 

Također, uskoro će se filmskoj ekipi od ukupnih 42 glumca pridružiti i glumci Alija Aljević, Miro Barnjak, Sandra Aranđelović, Irfan Kasumović, Saša Milinković, Adem Smailhodžić, Ivo Krešić i mnogi drugi.      

 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.