22.8.2018. 20:37
0
Najstrašniji film od ''Egzorciste'': Gledaocima se tokom projekcije dešavale prilično čudne stvari
Čini se da je horor ''Hereditary'' zaista najstrašniji film 2018. godine, a kompanija Studio A24, koja stoji iza filma, odlučila je to i dokazati.

Nasumično odabranim gledaocima podijelili su Apple satove koji su pratili njihove tjelesne reakcije tokom filma. Satovi su pratili broj otkucaja srca gledalaca, a rezultati su pokazali koliko je film zapravo strašan. Tokom gledanja filma broj otkucaja srca gledalaca popeo se i do alarmantnih 164 po minuti, dok je zdrava stopa broja otkucaja srca između 60 i 80 u minuti.

Kompanija je napravila i graf prema kojem se vidi da stvari postaju sve strašnije kako se bliži kraj filma, a najviše otkucaja srca u minuti kod gledalaca su zabilježili nakon 90. minute, što znači da tad stvari postaju zaista strašne.

Inače, ''Hereditary'' su nazivali i "najstrašnijim hororom od 'Egzorciste'", a sudeći prema objavama na društvenim mrežama, prestravio je i filmske kritičare koji su ga mogli pogledati početkom juna, prije ostatka svijeta.

Film prati porodicu Graham i lik Ane, koja se pokušava pomiriti s gubitkom majke Elen, koja je preminula od raka.

Je li ''Hereditary'' zaista toliko strašan ili je samo riječ o dobrom marketingu, najbolje je da se uvjerite sami, piše Index hr.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.