31.5.2019. 16:55
0
Poziv na kasting za statiste u filmu Jasmile Žbanić koji govori o Srebrenici
Casting i talent agencija "Zona" poziva građane Mostara i uže okolice od 35 do 70 godina da izađu na kasting za statiste koji će biti održan u nedjelju, 2. juna, četvrtak, 6. juna i petak, 7. juna, od 10 do 18 sati u OKC "Abrašević".

Kasting se organizuje za učešće u ratnom filmu o Srebrenici, koji će u režiji poznate bh. rediteljke Jasmile Žbanić, biti sniman u junu i julu u Mostaru. Svi izabrani statisti imat će priliku biti dio ovog projekta i za učešće dobiti naknade od 50 maraka po danu snimanja.

"Ovom prilikom molimo samo one Mostarce koji nisu bili na prethodno organizovanim kastinzima da se odazovu. Svi oni koji su bili na ranijim kastinzima već su u našoj bazi i nema potrebe da dolaze ponovo", stoji u saopćenju.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.