25.7.2019. 14:17
0
Popularni YouTuberi iz regije u igranom filmu 'Idem, ideš'
Igrani film "Ideš? Idem!", dugometražni prvijenac Ljube Zdjelarevića koji je prvi put na filmu okupio najpoznatije influencere i YouTubere iz regije, najesen stiže u kina.

 U filmu se pojavljuju najzvučnija imena domaćeg virtualnog prostora s kojima današnje generacije odrastaju - Veronika Rosandić, Kaja Kočevar -  Kaya Solo, Vid Juračić, Fran Lauš, Bogdan Ilić - Baka Prase, Nika Ilčić, Amel Družanović - Meca Cazin, Nenad Krstić - Tony TCTN i mnogi drugi, prenosi Hina. 

Oni u filmu kreću na spontano putovanje od Zagreba do Istanbula, gdje ih očekuje veliki gejmerski okršaj, a iako je riječ o fikciji, svatko predstavlja samoga sebe, ističe se u najavi.

"Na putovanju ih zadese neočekivani događaji, obrati i raspleti, kroz koje će otkriti nove spoznaje, obnoviti stare ljubavi, ali i započeti nove, a sve s konačnim ciljem da putovanje završe Istanbulu", dodaje se.

Film će otkriti kako tko od njih funkcionira u zadanim uvjetima te koliko se virtualna slika koju predstavljaju svojim generacijama razlikuje od njih samih, odnosno lika kojeg utjelovljuju.  

Snimljen je u produkciji Kinoteke, a distributer je 2i Film.

"Jedinstvena je to prilika za približavanje mladim zvijezdama koje su zaposjele virtualni prostor i vješto iskoristili zadanosti digitalnog doba kako bi od svojeg imena izgradile - brend", poručuju. 

Scenarij potpisuje Nikolina Bogdanović, a producenti filma su Barbara Jukopila i Ljubo Zdjelarević. Direktor fotografije je Raul Brzić, dok je za montažu bila zadužena Ana Marija Sremec.

(Fena)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.