29.9.2019. 20:57
0
Pogledajte kadrove jurnjave iz novog Jamesa Bonda
Premijera najnovijeg nastavka iz serijala o Jamesu Bondu je zakazana za travanj iduće godine, a već sada možemo vidjeti neke detalje.

Nema sumnje, najnoviji nastavak No Time to Die će dovesti brojna adrenalinska uzbuđenja, posebno za ljubitelje brze vožnje. Kadrovi snimljeni u Italiji donose Aston Martin DB5 u glavnoj ulozi, a njega love dva Jaguara i jedan motociklist. Također, nakratko možemo vidjeti i Caterham, no ono što ipak privlači najveći interes su zvuk i slika preko pola stoljeća starog Aston Martina.

Ne smeta ni što se gotovo sigurno radi o replici automobila vrijednog milijun USD. Produkcija je navodno posegnula za nekoliko trikova. Jedan je Coca-Cola kojom su navodno zalili ulice prije snimanja  kako bi grip guma bio bolji. I da, svakog popodneva nakon snimanja prali su ulice.

U jednom videu se može vidjeti potpuno opremljeni Aston kojim kaskader upravlja iz sjedala na krovu vozila. Pretpostavlja se da autom upravlja bivši Stig, Ben Collins ili rally vozač Mark Higgins, dok su u automobilu Daniel Craig i Léa Seydoux.



Podsjetimo, u filmu se pojavljuje još nekoliko klasika, a potvrđeno je i gostovanje hipersportskog automobila Aston Martina Valhalla, prenosi Index.hr.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.