29.4.2020. 16:31
0
Online filmski program Pravo Ljudski Film Festivala pogledalo 3.560 ljudi
Online filmski program Pravo Ljudski Film Festivala "Naša staništa" tokom treće sedmice programa predstavlja selekciju filmova koje povezuje element pijeska.

Otvoreni program Pravo Ljudski Film Festivala "Naša staništa“ je tokom dvije sedmice pogledalo 3.560 ljudi, a samo u drugoj sedmici filmove Ursele Biemann pogledalo je 1.394 ljudi.

Program „Naša staništa“ nastao je kao rezultat saradnje, podrške i solidarnosti autora i autorica koji su tokom proteklih godina bili dio Pravo Ljudski Film Festivala.

Kuratori programa su Diogo Pereira i Kumjana Novakova, a projekcije su svaki dan u 18h na zvaničnom video kanalu i Facebook stranici Pravo Ljudski Film Festivala.

Sve su projekcije otvorene, saopćeno je. 

(Fena)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.