10.8.2020. 17:25
0
Antonio Banderas pozitivan na koronavirus, osjeća se "malo umornije"
Španjolski glumac Antonio Banderas, zvijezda filma "Zorro: Maskirani osvetnik" i niza drugih filmova, objavio je u ponedjeljak na svoj 60. rođendan da je pozitivan na covid-19 te da je u karanteni.

"Želio bih dodati da se osjećam relativno dobro, malo umornije nego inače, i vjerujem da ću se oporaviti što je moguće prije", napisao je Banderas na svom Twitter profilu.

Također je dodao da je napunio 60 godina "pun želja i ambicija". Vrijeme u karanteni će, kako je napisao, provesti čitajući, pišući, odmarajući se te će kovati planove za budućnost.

U svojoj karijeri Banderas je glumio u više od 100 filmova. Povodom 92. godišnje nagrade Američke filmske akademije bio je nominiran je za najboljeg glumca za glavnu ulogu u filmu "Tuga i slava" redatelja Pedra Almodovara.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.