10.9.2020. 19:48
0
Preminula Diana Rigg, Bond djevojka i Olena iz "Game of thrones"
Glumica Diana Rigg, poznata kao filmska supruga James Bonda iz "U tajnoj službi njenog kraljevskog veličanstva" i kao Lady Olena iz "Game of thrones", preminula je u 83. godini, prenijeli su britanski mediji.

Britanska glumica Rigg pažnju na sebe skrenula je kao Ema Pil u seriji „Osvetnici“ (Avengers) iz 1961. godine, a pojavljivala se i u brojnim drugim ulogama u pozorištu, na televiziji i na filmu. 

Publika je pamti i kao filmsku suprugu James  Bonda u “U tajnoj službi njenog kraljevskog veličanstva” (On Her Majesty’s Secret Service, 1969) sa George Lazenby.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.