19.5.2021. 22:00
0
"Plašio sam se da pogledam 'Quo vadis, Aida?', jer teško je od zločina napraviti umjetničko djelo"
Srbijanski glumac i političar, Sergej Trifunović, komentarisao je danas na svom Twitter profilu film "Quo vadis, Aida?".

Naime, Trifunović je na početku bio, kako kaže, skeptičan jer je sumnjao da moguće napraviti umjetničko djelo od zločina. Međutim, čini se da je Trifunović pozitivno iznenađen.

"Plašio sam se da pogledam 'Quo Vadis, Aida', jer, što reče neko: 'Teško je od zločina napraviti umjetničko djelo.' Drago mi je što sam ga konačno odgledao. Preozbiljan film", napisao je Trifunović na Twitteru.



(Ajdin Balićevac)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.