20.1.2023. 13:21
0
Nova bh. humoristička serija "Tender" u produkciji BH Content Lab platforme BH Telecoma sinoć predstavljena sarajevskoj publici
U produkciji BH Content Lab platforme BH Telecoma, sinoć je u kinu Cineplexx održana svečana pretpremijera serije „Tender" kreatora Srđana Vuletića.

U prepunoj sali kina Cineplexx, publika je imala priliku premijerno pogledati dvije epizode ove nove bh. serije.

Prisutnima se obratio generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman koji nije krio zadovoljstvo dosadašnjim uspjesima i rezultatima BH Telecoma u okviru BH Content Lab  platforme. 

"Na početku želim istaći da je zaista posebno zadovoljstvo kada mi u kompaniji Bh Telecom kroz našu BH ContentLab platformu najavimo određene projekte i onda se dešava promocija istih. Mi smo prije nekih mjesec i po dana ovdje najavili promociju drugog sitcoma u produkciji BH ContentLab platforme, najveće domaće platforme za produkciju audio vizuelnih sadržaja. Večeras imamo zadovoljstvo da kompanija Bh Telecom i BH ContentLab da predstavimo drugi sitcom, igranu seriju "Tender" , kazao je Kahriman. 

Podsjećamo da je BH Content Lab najveća domaća platforma za produkciju audio vizuelnih sadržaja kojoj je cilj podrška bh. kinematografiji, te kreiranje kvalitetnog sadržaja koji će povećati zadovoljstvo korisnika kroz atraktivnost ponude na Moja TV usluzi i ostalim platformama BH Telecoma.

Humoristična serija "Tender" u kojoj glavne uloge tumače Tarik Džinić, Robert Krajinović, Aida Bukva i Branko Janković govori o tri čovjeka različitih nacionalnih, političkih i životnih stavova čine novoizabranu Komisiju za sprovođenje  javnih nabavki.  Svaki pokušava progurati  svoje interese i obogatiti se, ali kako to učiniti kada su im prvi saradnici  ujedno i najveće prepreke. Pri tome su zaljubljive prirode, a administracija je puna kolegica  sa nesređenim emotivnim životom.

Serija „Tender“ će biti premijerno emitovana na Moja TV platformi  22. i 23.01.2023. godine s početkom u 21.00 h, nakon čega će premijera iste serije biti i na kanalu FTV 28. i 29.01.2023.godine.

Serija kreatora Srđana Vuletića dolazi u dvije sezone po 24 epizode. 

Uz seriju "Tender“, BH Telecom je do sada putem najveće domaće platforme za produkciju BH Content Lab, u saradnji sa domaćim producentskim kućama, realizovao snimanje i kriminalističke drame „Kotlina“ kreatora Danisa Tanovića i Amre Bakšić-Čamo u režiji Danisa Tanovića.

Podsjećamo da će BH Telecom do kraja 2024. godine investirati 18 miliona KM za snimanje serijskog i filmskog sadržaja.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.